tir. 16. feb. | Nettarrangement

Bedriftspresentasjon Erichsen & Horgen

Bedriftspresentasjonen er åpent for alle studenter som er interessert i jobb, eller ønsker å blir bedre kjent med Erichsen & Horgen som firma. Vi avslutter bedriftspresentasjonen med en Kahoot hvor premien er en iPad.
Registreringen er lukket
Bedriftspresentasjon Erichsen & Horgen

Tid og sted

16. feb., 14:00
Nettarrangement

Om arrangementet

Bedriftspresentasjonen er åpent for alle studenter som er interessert i jobb, eller ønsker å blir bedre kjent med Erichsen & Horgen som firma. 

Fra juni 2021 søker vi nyutdannede ingeniører, både bachelor og master, som ønsker å jobbe med VVS- og klimateknikk, energi- og miljøteknikk, vann- og miljøteknikk, inneklima og energi, miljø, bygningsfysikk, brannteknikk, energiforsyningssentraler og/eller automasjon/ITB.    

Stillingsannonsen finner dere her: https://erichsen-horgen.no/ledige-stillinger/nyutdannede-ingenioerer-og-sivilingenioerer-2020/

Bedriftspresentasjonen starter med en introduksjon av Erichsen & Horgen. Deretter vil vi presentere hvordan alle våre fag henger sammen og vise hvorfor Erichsen & Horgen er spesialister på teknikk i bygg. Videre vil dere få se hvordan hverdagen ser ut for våre nyutdannede rådgivere og hvordan vi bruker BIM som prosjekteringsverktøy. Vi avslutter bedriftspresentasjonen med en Kahoot hvor premien er en iPad.  Det blir også mulighet for å stille spørsmål underveis.   

Påfølgende dag, onsdag 17. februar, arrangerer vi speedintervjuer for de som ønsker det. Mer info finnes på påmeldingssiden vår. Link til arrangementet blir sendt på e-post. Har dere noen spørsmål er det bare til å ta kontakt.    

Vi ser frem til å treffe dere

Registreringen er lukket

Dele denne eventen