top of page

Salgsingeniør VVS

image.png

setter deg raskt inn i nye IT-systemer, og har gode norskferdigheter, muntlig og skriftlig.

Vi ser etter en kollega som vil være med å vinne prosjekter! I GK leverer vi smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Vi har en ambisjon om å være et klimaforbilde, og det betyr også at vi legger vekt på bærekraftige løsninger i våre salgsprosesser, og vi er pådriver for at våre leverandører og kunder blir enda mer bærekraftige. Vi ser etter deg som har høyere relevant utdannelse, gjerne ingeniørutdannelse innen VVS-fag, 

Er du nyutdannet innenfor Energi og miljø i bygg?

Hos oss vil du gå inn som prosjektlederassistent og ha ansvar for egne oppgaver og delprosjekter med god veiledning fra en erfaren prosjektleder og andre dyktige kolleger med variert kompetanse.

Til vår avdeling i Oslo, Romerike og Lørenskog søker vi 2-3 nyutdannet ingeniør/sivilingeniør innenfor energi og miljø i bygg.  

Som ansatt i Randem & Hübert AS vil du jobbe i en av landets fremste bedrifter i ventilasjonsfaget. Vi over 100 trivelige ansatte som ser frem til å jobbe med deg. Vi er i vekst, og du vil få muligheten til å jobbe med en rekke spennende byggeprosjekter. 

bottom of page