top of page

KLP Eiendom søker Rådgiver energi og miljø

Har du en lidenskap for energi og bærekraft og vil arbeide med energiledelse i et av Nordens største eiendomsselskap?

Vi ser for oss at du har relevant høyere utdannelse fra høyskole eller universitet. Stillingen egner seg for deg med noen års relevant erfaring som energi-/miljørådgiver eller VVS-rådgiver med erfaring innen energirådgiving. Stillingen er også egnet for deg som er nyutdannet innen energi og miljø, med interesse for eiendomsbransjen, bærekraft og energiøkonomisering.

Som person er du ryddig, organisert og ansvarsbevisst. Du liker utfordringer, samt å ta ansvar for oppgaver. Du trives med å jobbe i et høyt tempo og klarer å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig. Du er interessert i og har god tverrfaglig forståelse av tekniske anlegg i bygg knyttet til energibruk, automatikk/SD-anlegg og fornybar energiproduksjon. Det er også viktig at du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk. Det må påregnes noe reisevirksomhet i stillingen.

Arbeidsoppgaver

• Aktivt bidra i arbeidet med energiledelse i selskapets alle regioner

• Krafttak: Identifisere lønnsomme energisparetiltak i kommune Norge i samarbeid med dyktige rådgivere

• Identifisere lønnsomme energisparetiltak både på bygg- og porteføljenivå, utarbeide og følge opp energi- og miljøhandlingsplaner.

• Gjennomføre tiltak i bygningsmassen for å redusere energibruken: kartlegging, tilbudsinnhenting, prosjektgjennomføring og evaluering.

• Bistå med rådgiving, opplæring og fagstøtte til egen organisasjon og til KLP sine kunder og eiere.

• Bidra med å utarbeide og implementere KLP Eiendoms bærekraftstrategi, samt omsette strategien til praktiske handlingsplaner på eiendommene

• Rådgiver for ledelsen i spørsmål rundt energiledelse og budsjettering av tiltak 

Hos oss vil du få spennende utfordringer i et stort selskap i stadig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø med kompetente og motiverte medarbeidere, og vi har gode pensjons- og velferdsordninger. Som ansatt i KLP vil du få tilgang til fine treningslokaler og KLPs feriehytter. Vi har også mulighet for hjemmekontor. KLP-huset ligger sentralt i Bjørvika rett ved Oslo S.

Er dette en stilling som vekker din interesse og som du tror du vil lykkes i? Da vil vi gjerne høre fra deg. Registrer din søknad og last opp cv, vitnemål og relevante attester

Spørsmål om stillingen kan rettes til Eivind Husevåg; 908 87 305 /eoh@klp.no.

Frist: 19.02.2024

bottom of page